Afspraak

Afspraak maken
U kunt ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Tijdens de patiënten-behandeling nemen wij de telefoon niet direct op. Spreek in dat geval alstublieft in op het antwoordapparaat. Op die manier kunnen wij u z.s.m. terugbellen. Meestal zal dat op dezelfde dag zijn.

Afspraak verzetten of afbellen
Afspraken worden vaak maanden vooruit geboekt. Mocht u de afspraak onverhoopt niet na kunnen komen laat ons dat dan zo snel mogelijk weten. Indien u minder dan 48 uur (kantooruren) van te voren annuleert zijn wij genoodzaakt een deel van de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Verzetten of annuleren doet u bij voorkeur telefonisch. Wordt de telefoon niet opgenomen, spreek alstublieft uw naam, uw boodschap en uw telefoonnummer in. Zo wordt de tijd van uw afmelding geregistreerd.

Eerste bezoek
Nieuwe patiënten wordt gevraagd een geldig legitimatiebewijs en een verzekeringsbewijs mee te nemen bij het eerste bezoek. Tevens zullen wij u vragen de gezondheidsvragenlijst in te vullen. Het is handig om bij uw eerste bezoek de hulpmiddelen die u gebruikt voor uw dagelijkse gebitsverzorging mee te nemen.

Praktijk

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8:15-18:00 uur

Adres

Aan de Amstel Mondhygiënisten
Amstel 49 D
1011 PW Amsterdam
Telefoon: 020-4201761

Boven IJ Mondhygiënisten
Ibrahim Moustafapad 3
1034 WD Amsterdam
Telefoon: 020-6332856
Bezoek de website

Neem contact op

Verzenden

Locatie

Amstel 49 D, 1011 PW Amsterdam